a little problem wiith my computer :(

All non Descent related stuff. Keep it civilized, this is not an NHB area.
science1d1
Posts: 26
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:06 am

a little problem wiith my computer :(

Postby science1d1 » Sat Jan 26, 2013 6:08 pm

got a little problem with my internet browsers, when my computer boots up and i go into any browser and type in a search bar or type at all int the browser it freezes then crashes. If I wait for like a minute or 2 then they work fine. It is a little annoying that i have to wait a minute when my computer boots up before i can use the browsers, considering i just did an expensive upgrade on my computer. Any help would be sweeeeeettttt :) btw i already looked at some forums for this problem scanned for malware, cleaned registry with eusing, updated bios.. and nothing seems to solve it.

cpu: i7 2600K 3.4Ghz
ram: 32Gb ddr3
mobo: asus p8z-77-v-deluxe
gpu: nvidia 9800gt (lol, was on a tight budget :P)
User avatar
karx11erx
D2X-XL Master
D2X-XL Master
Posts: 8112
Joined: Mon Sep 24, 2007 8:48 pm
Location: Wilferdingen, Germany
Contact:

Re: a little problem wiith my computer :(

Postby karx11erx » Mon Jan 28, 2013 12:14 am

Did you do a clean OS (re-) install?

Try a registry cleaner, like e.g. Crap Cleaner.
User avatar
Alter-Fox
Posts: 1132
Joined: Mon Mar 31, 2008 7:29 pm
Location: some other reality

Re: a little problem wiith my computer :(

Postby Alter-Fox » Mon Jan 28, 2013 1:22 pm

Are your graphics drivers up to date? :P
Ok maybe that's not it this time... :lol:

But seriously, it probably could still be a problem with some driver, especially because you just upgraded your PC. Were you having this issue before you upgraded?
And what parts of the computer did you upgrade?
We live in a universe... It's distracting
=========================================================
beware of ounce
science1d1
Posts: 26
Joined: Sun Dec 21, 2008 2:06 am

Re: a little problem wiith my computer :(

Postby science1d1 » Tue Jan 29, 2013 2:40 am

problem started just recently it wasnt present right after i upgraded my parts, and i upgraded my mobo cpu nd ram, maybe it is a driver problem didnt get a chance to scan and update all of them.
User avatar
pokeman7452
Posts: 589
Joined: Wed Oct 24, 2007 2:33 pm
Location: Northern VA, USA

Re: a little problem wiith my computer :(

Postby pokeman7452 » Wed Feb 13, 2013 11:35 pm

Could be a network device issue. Disable all network devices in the device manager then reboot and see if it still hangs?
Laptop: (outdated)——————————————————————————————Desktop:
ASUS G72GXBBCDDDHLMPPPRTVWcdeefghimnoorruyz2 5 6 8000+-./()Newegged
Core 2 Duo (2.5Ghz)ABBDDGHLMPPPRSSTUVWXcdefgimnry6 78000+-/i5 3570K (4.0-4.7ghz)
6GB DDR2ABCDGHLMPPPSSTUVWXcdeefghimnoorruyz2 5 7 8000+-./()16GB DDR3
Geforce GTX 260MABBCDDDHLPPPRSSUVWdghimnoruyz2 5 7800+-./()GTX650Ti
80GB + 500GB HDDACDLMPPPRSSTUVWXcdeefghimnoorruyz2 267-./()2X500GB in RAID0 + 1TB
DL DVD+-RWABBCGGHMPPPSSTUXcdeefghimnoorruyz2 2 5 678000./()52X CD-R | HD DVD/Blu-Ray, DL DVD+-RW + LS
Win 7 Home Pre/XP ProABBCDDDGGLMRSSTUVcdfghuyz22568000+-.()Win 7 Pro/XP Pro

Return to “Off Topic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests