Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

All about modding, mapping and modeling for D2X-XL

Moderators: Frustikus, simX, Aus-RED-5

User avatar
darkflamewolf
Posts: 690
Joined: Sat Aug 23, 2008 9:14 pm
Location: Minot, ND

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby darkflamewolf » Sat Jan 14, 2012 12:11 pm

yes, it does work, but clipping everywhere. Lots of bad artifacts, etc. But at least it 'runs' now without crashes. But nowhere near the quality needed to take screenshots with.
User avatar
karx11erx
D2X-XL Master
D2X-XL Master
Posts: 8111
Joined: Mon Sep 24, 2007 8:48 pm
Location: Wilferdingen, Germany
Contact:

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby karx11erx » Sat Jan 14, 2012 12:13 pm

That's a clear indicator of driver problems. Are you using the latest graphics drivers?

Edit: What you can try is to decrease memory consumption by putting -hires_textures 0 and -hires_models 0 in d2x.ini.
ryguy64
Posts: 27
Joined: Wed Mar 10, 2010 2:28 am

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby ryguy64 » Sat Jan 14, 2012 7:36 pm

I have clipping too, but only when I run the regular .exe. If I run the omp version, I don't have clipping. I don't know if that will help at all.
User avatar
darkflamewolf
Posts: 690
Joined: Sat Aug 23, 2008 9:14 pm
Location: Minot, ND

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby darkflamewolf » Sun Jan 15, 2012 2:39 am

It really is a fun level. :)
User avatar
Alter-Fox
Posts: 1130
Joined: Mon Mar 31, 2008 7:29 pm
Location: some other reality

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby Alter-Fox » Sun Jan 15, 2012 5:18 am

If that's a rebirth video Karx will probably remove it...
You insist on drinking coke at the pepsi factory :D.
We live in a universe... It's distracting
=========================================================
beware of ounce
User avatar
Aus-RED-5
Forum Moderator
Posts: 1490
Joined: Tue Sep 25, 2007 9:02 am
Location: Adelaide, South Australia
Contact:

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby Aus-RED-5 » Sun Jan 15, 2012 5:41 am

DFW hasn't done anything wrong. It's not branded as one...

... and it's a coke factory here.. not pepsi! :P
----System Specs----
Case: Corsair Obsidian 650D Black
Motherboard: ASUS Sabertooth X58
CPU: Intel Core i7 960 3.20ghz
Heat Sink: Corsair H100 CPU Water Cooler
Memory: Corsair 6GB (3 x 2048mb) DDR3 1600 Dominator (PC12800 - TR3X6G1600C8D)
Video Card: ATi SAPPHIRE Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC Edition
Hard Drives: SSD Corsair Force Series 3 F120 120GB & WD5003ABYX Enterprise RE4 500GB
Media Player: LG BH10LS30 BluRay Burner
Power Supply: Corsair HX-850
OS: Windows 7 Pro 64Bit
Monitor: Benq XL2420T LED
User avatar
darkflamewolf
Posts: 690
Joined: Sat Aug 23, 2008 9:14 pm
Location: Minot, ND

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby darkflamewolf » Sun Jan 15, 2012 9:26 am

Besides, its not my demo either. It was taken by someone who was in the game and they requested I record it and put it up on Youtube. So I did. Not violating anything to my knowledge.
Sirius
Posts: 1987
Joined: Tue Sep 25, 2007 10:29 pm
Location: Bellevue, WA
Contact:

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby Sirius » Sun Jan 15, 2012 11:16 am

That's strange, I don't see that adware stamp in any of the scoreboard screenshots I took from Ranger games... maybe it's a HUD off thing. Personally I'd be tempted to airbrush it out, but I haven't had to worry about that to date.
User avatar
karx11erx
D2X-XL Master
D2X-XL Master
Posts: 8111
Joined: Mon Sep 24, 2007 8:48 pm
Location: Wilferdingen, Germany
Contact:

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby karx11erx » Sun Jan 15, 2012 11:47 am

The version label is probably only printed into the game render frames.

You don't see the version label in the demo either. You can guess that it's a Stillbirth made demo though due to none of the XL fx being visible (although you could ofc make such a demo with XL, too).
User avatar
Hawkins
Posts: 256
Joined: Wed Jan 11, 2012 1:18 pm
Location: /Universe/Milky-way/Sol/Earth/Europe/Greece/Athens/~

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby Hawkins » Sun Jan 15, 2012 1:31 pm

There is an option in Rebirth to "take screenshots w/o hud". If you turn that off, and take your screenshots WITH HUD, there's no Rebirth logo on. :P (that's why you haven't noticed it Sirius)
Gigabyte® GA-X48-DQ6
Intel® Core 2™ Quad Q6600 @2.4GHz
ATi(AMD®) Radeon™ HD4870
________________________________________________________________________
Descent Rangers
Captain of Black Lions squadron
User avatar
karx11erx
D2X-XL Master
D2X-XL Master
Posts: 8111
Joined: Mon Sep 24, 2007 8:48 pm
Location: Wilferdingen, Germany
Contact:

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby karx11erx » Mon Jan 16, 2012 11:42 am

ryguy64 wrote:I have clipping too, but only when I run the regular .exe. If I run the omp version, I don't have clipping. I don't know if that will help at all.

Try to disable multi threading via d2x.ini (-multithreaded 0) when using the regular exe. If that helps, please let me know.
ryguy64
Posts: 27
Joined: Wed Mar 10, 2010 2:28 am

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby ryguy64 » Mon Jan 16, 2012 3:37 pm

karx11erx wrote:Try to disable multi threading via d2x.ini (-multithreaded 0) when using the regular exe. If that helps, please let me know.


I just put a semicolon in front of the line. I didn't have any clipping when disabling it and using the regular exe. I hope that helps :)
User avatar
karx11erx
D2X-XL Master
D2X-XL Master
Posts: 8111
Joined: Mon Sep 24, 2007 8:48 pm
Location: Wilferdingen, Germany
Contact:

Re: Fast and Furious - Wolfie's Tea Room

Postby karx11erx » Mon Jan 16, 2012 5:04 pm

Yeah, a semicolon will do. You can also write "-multithreaded 0".

Interesting hint btw. D2X-XL supports multi threading with the regular exe too, just not via OpenMP. Looks like that mt path is buggy.

Return to “D2X-XL Mapping & Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest